JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V.

JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V. is een middelgroot bouwbedrijf en regionaal actief op het gebied van bedrijfshuisvestiging, woningbouw en verbouwingen.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren. De flexibele organisatie stelt JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V. in staat op de wensen van deze verschillende opdrachtgevers in te spelen. Door de beschikking van kennis en expertise op het bouwgebied hebben we een goede naam en reputatie verworven.

De laatste jaren komt een groeiend aantal opdrachten voort uit bouwteams, waarin we in overleg met de opdrachtgever al tijdens de ontwerpfase adviseren en calculeren om tot een goede prijs-/kwaliteitsverhouding van het project te komen.

Met onze ervaring als ontwikkelende aannemer kunnen we onze opdrachtgevers meerwaarde bieden. Van een idee naar de werkelijkheid, van een plan naar de bouwplaats: wij kunnen het gehele traject van ontwerp, vergunning en realisatie voor u verzorgen.

Meedenkende partner

Niet alleen het eindresultaat telt. Een goede samenwerking met de opdrachtgever staat voor ons op de eerste plaats. Vertrouwen, heldere communicatie en persoonlijk contact spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom heeft iedere opdrachtgever bij JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V. één aanspreekpunt: iemand die aandachtig luistert naar de wensen en behoeften van opdrachtgever, meedenkt met de opdrachtgever en deskundige adviezen geeft.

Bouwers van oorsprong

Het bouwen is met de paplepel ingegeven…….

Certificeringen:

JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V. is ingeschreven als deelnemer van het keurmerk Bouwgarant. Bouwgarant is in 1995 opgericht met als doel het vertrouwen tussen opdrachtgevers en bouwbedrijven te bevorderen. Hiertoe is een garantieproduct ontwikkeld voor Nieuwbouw, verbouw en onderhoud. JSB Stolk Bouw en Ontwikkeling B.V. wordt hierdoor dus ook periodiek getoetst op haar kwaliteit en of er wordt voldaan aan de labelvereisten van Bouwgarant.

Kantoor: Havenkade

Werkplaats: Industriestraat