Nieuwbouw 7 bedrijfsunits

IJmuider Delta | vrije vestiginggoed bereikbaarmultifunctionele unitsgunstige ligging

Nieuwbouw 7 bedrijfsunits IJmuider Delta

Dit zeer multifunctionele project, waar ook niet-havengebonden bedrijven zich kunnen vestigen, biedt u als ondernemer vele mogelijkheden, mede door de uitstraling van het ontwerp, het vrije vestigingsbeleid, parkmanagement en de goede bereikbaarheid.

Parkeergelegenheid

Bij iedere unit is een parkeerplaats beschikbaar plus gebruik van de gemeenschappelijke parkeerplaats. Gemeenschappelijke parkeerplaats is kosteloos.

Locatie en bereikbaarheid

In de oude spoorwegdriehoek van IJmuiden – de entree van het havengebied – is het bedrijventerrein IJmuider Delta gerealiseerd. IJmuider Delta ligt gunstig ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol. IJmuider Delta heeft lokale en regionale busverbindingen in de buurt. Gelegen op 1500 m van de A-9 (Alkmaar/Amsterdam/Den Haag) en 20 minuten van Amsterdam en Schiphol.

Bestemming

De gemeente Velsen heeft besloten om op de locatie IJmuider Delta een vrij vestigingsbeleid te voeren. Elke ondernemer die bijdraagt aan een goede uitstraling en die past in de staat van bedrijfsactiviteiten milieucategorie 2 (schone bedrijven die niet al te veel geluid en stof produceren) is welkom.

Verkoop prijzen v.a. € 190.800 ex BTW

Nieuwbouw IJmuider Delta

In de oude spoorwegdriehoek van IJmuiden – de entree van het havengebied – is het bedrijventerrein IJmuider Delta gerealiseerd.

Heeft u interesse in een van de nieuw te bouwen bedrijfsunits? En wilt u zich inschrijven/ optie nemen op een van de 7 units. Vul dan het inschrijf formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

INSCHRIJVEN

Hier kunt u zich inschrijven voor een van de zeven nieuwe IJmuider Delta units.